Академия по микропигментация

Здравейте,   


Казвам се Анна Желева International Artist of Excellence in Micropigmentation и съм единствения сертифициран микропигментист и тренер на марката Goldeneye за България от 2005 г. Тук можете да видите моята визитка в официалния сайт на Goldeneye. 


Започнах своето обучение през 2005 г. в Карлсруе, Германия при Световния шампион по Перманентен грим Холгер Хофман. В началото за мен перманентния грим беше хоби и страст, а впоследствие изцяло се посветих на него. През годините съм посещавала различни международни семинари и конференции за повишаванена своята квалификация и изучаване на актуалните техники и нови технологии в областта.


Последните международни конференции, на които присъствах бяха в Мадрид, Испания.


През 2015 г. присъствах на Goldeneye International Trainers Convention, където взех участие и в конкурса за перманентен грим, като тук можете да видите моето представяне.

През 2016 г. участвах в Първия Конгрес по Микропигментация, където бяха представени най-новите техники за микропигменция на вежди, устни, очна линия, заличаване на белези, ареола, колристика, скалп пигментация. Всички техники бяха представени от доказали се имена в сферата като Mario Gisbert, Debbie Clifford, Amparo Ortega, Julia Rozgon, Sofia Terron, Miriam Alcantara и други.
През 2017 г. взех участие в:

Мастер класове по микропигментация на вежди – Perfect brows (hairstrokes and stardust technique), устни: Luxury lips и очна линия: Magic eyes (stardust technique) към школата на Sviatoslav Otchenash.

Мастер калс по микроблейдинг към школата на GOLGENEYE при Soula Koutsogannaki.

Второ издание на Конгрес по Микропигментация CHMM'17, Мадрид

Сертификационно обучение при Amparo Ortega по реконструктивна и възстановителна микропигментация за реконструкция и заличаване на белези и възстановяване на 3D ареола.Защо да изберем GOLDENEYE

Нашата акдемия по перманентен грим има за основна своя цел да обучи специалисти по перманентен грим, които да работят уверени, сигурни и да бъдат горди от постигнатите резултати. Нашата философия е да бъдем перфектни във всичко, което правим.

Нашите продукти са с най-високо качество, произведени съгласно най-високите хигиенни стандарти, системата ни за обучение е едина от най-добрите в света и ние се стремим да Ви предложим стабилна основа от познания и умения.

  • Ние сме лидер в света на микропигментацията, благодарение на високите нива на хигиена, безопасност и сигурност във всички наши производствени протоколи, нашето обучение и нашите продукти.

  • Имаме над 20 години опит

  • Строг протокол за обучение

  • Оборудването и всички материали отговарят на строгите европейски изисквания за сертифициране.

  • Ние Ви предлагаме подкрепа си и сме на Ваше разположение 24/7

  • Обучението се провежда с най-много двама курсисти, така че Вие ще получите възможно най-добрите насоки и внимание.

  • Обученията се правят само с оборудване и консумативи на GOLDENEYE

  • След завършено обучение се издава сертификат от GOLDENEYE и държавна диплома на МОНМ за част от професия козметик (опция)


НИВО 1 базисно

Основи на микропигментацията и основни техники за вежди

Това е нашето въвеждащо ниво за курсисти без опит в микропигментацията.

По време на този курс ще изучите основите на микропигментацията и ще работите върху тренинг материали и модели. Ще се научите и ще можете да работите основни техники за вежди.


Обучението в това ниво е разпределено в два модула, както следва:

1-ви модул ТЕОРИЯ, пректика върху латекс и демонстрация върху жив модел – 20 уч. час


Не се изисква опит

Основи на микропигментация на вежди – история на перманентния грим; кожни промени, свързани с микропигментацията; етапност на процедурата; хигиена; противопоказания; възможни проблеми и причини, както и тяхното решение

Маркетинг – как да разработим услугата перманентния грим, за да бъде печеливша? Как да намираме нови клиенти?

Техники за вежди – теория (видове техники, типове лица, видове игли, избор на цвят (пигмент), козметични продукти, препоръки за клиента преди и след процедурата)

Възможна ли е корекцията при стар перманентен грим, tatto или микроблейдинг? Коя е най подходящата техника и как да изберем правилния цвят?

Демонстрация на преподавателя

Работа върху тренинг материали


*** След всеки теоритичен модул е необходимо време, за да усъвършенствате научените техники, като тренирате на латекс, след което следва практиката.


2-ри модул ПРАКТИКА върху 6 живи модела под ръководството на преподавателя – 20 уч. часа


*** Сертификат се издава след завършен практика за всяка зона.

*** Консумативите и учебните материали за обучението се предоставят от Академията.

*** Моделите се осигуряват от Академията.


НИВО 2 базисно

Микропигментация и основни техники за устни и очна линия

Това е второто базиснониво, в което Вие ще се обучите да работите базисни техники за очна линия и устни. Необходимо е да сте преминали базисно ниво 1


Това ниво също е разпределено в два модула за всяка зона, както следва:

1-ви модул ТЕОРИЯ, пректика върху латекс и демонстрация върху жив модел – 10 уч. часа за устни и 10 уч. часа за очна линия


Основи на Микропигментацията на устни и очна линия – кожни промени, свързани с микропигментацията в тези зони; етапност на процедурата; хигиена; противопоказания; възможни проблеми и причини, както и тяхното решение.

Техники за перманентен грим на устни и очна линия – теория (видове техники, типове лица, видове игли, избор на цвят (пигмент), козметични продукти, препоръки за клиента преди и след процедурата)

Демонстрация на преподавателя

Работа върху тренинг материали


2-ри модул ПРАКТИКА върху 3 живи модела на зона под ръководството на преподавателя – 10 уч. часа за устни и 10 уч. часа за очна линия


*** Сертификат се издава след завършен практика за всяка зона.

*** Консумативите и учебните материали за обучението се предоставят от Академията.

*** Моделите се осигуряват от Академията.


Майсторски класове


Темите на майсторските класове са най-новите и актуални техники за вежди, очна линия и устни.

Това е перфектният избор, ако имате завършени основени нива 1 & 2, но искате да подобрите и доразвиете уменията си, както и да обогатите предлаганите от вас услуги.

Необходимо е да сте преминали базисни нива 1 & 2

Техники за напареднали за перманентен грим на вежди, устни, очна линия

Пигментология – характеристика на оцветяващите агенти (пигменти); избор на цвят; нанасяне и еволюция на цвета, в зависимост от използваната техника и зоната, в която се нанася; смесване на цветове